تست سریع تشخیص آجیل سالم از تقلبی
یک متخصص تغذیه از تست سریع و به موقع آجیل تقلبی از سالم برای ایام نوروز خبر داد
حسین ایمانی متخصص تغذیه گفت: برای خرید آجیل عید همیشه باید به میزان مصرف ، آجیل و دانه های روغنی تهیه شود تا در زمان تازگی از آن ها استفاده شود
حسین ایمانی ادامه داد: آجیل به دلیل روغن زیادی که دارد خیلی زود فاسد می شود که باید قبل از خرید آجیل با خوردن چند دانه از آن از کیفیت طعم و تازه بودن اطمینان حاصل کنید و در صورت تازه نبودن ، از خرید آجیل منصرف شد
تست سریع تشخیص آجیل،آجیل سالم،نشانه های آجیل تقلبی،آجیل
وی با تاکید بر اینکه باید از مصرف آجیل های بو داده و فله ای پرهیز شود: آجیل تازه نباید هیچ بوی نامطبوعی از جمله بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد که وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های کهنگی آجیل می باشد
اگر در میان آجیل بقایای حشرات مرده یا زنده دیدید ، بدانید که آجیل کهنه و فاسد است
این متخصص تغذیه با بیان اینکه افراد از مغز های خام پسته ، فندق و بادام استفاده کنند: سعی کنید آجیلی که انتخاب می کنید شور نباشد و کمتر بو داده باشد
تست سریع تشخیص آجیل،آجیل سالم،نشانه های آجیل تقلبی،آجیل
ایمانی اظهار داشت: مقداری آجیل را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید ، سپس آجیل را خالی کنید اگر روی دست شما رنگ پس داده باشد ، نشانه غیر بهداشتی بودن آن می باشد
همچنین تصریح کرد: از خریداری و مصرف انواع پسته و مغز گردو که توسط دوره گردها عرضه می شوند ، به دلیل اینکه عمدتاً از محصولات آلوده تهیه یا مخلوط شده اند ، خودداری نمایید
تاکید کرد: از خرید و مصرف آجیل های رنگ شده خودداری کنید که در مورد میوه های خشک شده حتما باید دقت شود از میوه های خشک استفاده شود نه به صورت خیس و باید این نوع میوه ها فاقد مواد رنگی باشند
وی یادآورشد: رنگ هایی که برای رنگ کردن تخمه ، بادام و سایر انوع آجیل استفاده می شود ، عمدتاً غیرمجاز اند و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف کننده ایجاد می کند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
مرتبط: نوعی سم خطرناک در آجیل و خشکبار شب عید + توصیه ها - اخبار ناب (عمومی)
کلمات کلیدی:تست سریع تشخیص آجیل،آجیل سالم،نشانه های آجیل تقلبی،آجیل
پایگاه فیش حج
www.fishehaj.blog.ir
- ۹۵/۱۲/۱۶